Berkum 9 voor Floor

Het voetbalseizoen is voor de meeste teams ten einde. Hier en daar nog een toernooi en dan kunnen de schoenen weer ingevet opgeborgen worden. Daarmee is het seizoen 2014/2015 ten einde en kan de balans opgemaakt worden. Het ene team heeft verrast,

andere teams hebben  de verwachtingen wellicht  niet waargemaakt, maar iedere speler heeft wekelijks weer zijn of haar kunsten kunnen en mogen vertonen. En door de regel heeft een ieder ook wekelijks plezier gehad in het spelletje.

Voor Berkum 9 zit het seizoen er zelfs alweer een maandje op. Maar de sportvrienden zijn al volop bezig met het komende seizoen. Kunnen zij dan eindelijk de hunzelf opgelegde verwachting waarmaken? Ze willen graag een keer op de platte kar door Berkum gereden worden. 

Om optimaal aan de competitie te kunnen beginnen, hebben ze het Nederlagentoernooi afgestoft; 6 wedstrijden in 3 weken en de ploeg die ons de grootste nederlaag toebrengt, wint het toernooi. Deze ploeg gaat met de hoofdprijs, 20 kaarten voor een nader te bepalen wedstrijd van PEC Zwolle, aan de haal. In 2008 leverde dit toernooi een mooi resultaat op; €4200 werd toentertijd bijeen gevoetbald en dit bedrag werd overgedragen aan het plaatselijke Ronald McDonald huis. De sportvrienden willen dit bedrag dit jaar overstijgen en de eerste toegezegde sponsorbedragen geven aanleiding om dat voor elkaar te krijgen. 

En dit jaar hebben de sportvrienden de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor Floor van Til. Velen die Berkum 9 volgen zullen ondertussen het verhaal kennen, maar voor diegene die het nog niet meegekregen heeft, Floor is ernstig ziek. In plaats van mooie cadeaus en een gezellig feest, kreeg zij op 5 december te horen dat zij neuroblastoom heeft. Dit is een ernstige vorm van kinderkanker waar de overlevingskans slechts 20% is. Een behandeling in Amerika kan deze overlevingskans aanzienlijk vergroten en de sportvrienden willen een zo hoog mogelijke bijdrage leveren aan de stichting die voor haar deze behandeling mogelijk kan maken.

Momenteel hebben we al 20 bedrijven bereid gevonden om (financieel) te ondersteunen. Deze bedrijven worden op de site van Berkum9.nl genoemd. Tevens hebben er ook al een aantal particulieren geld overgemaakt en zijn er diverse elftallen die aangegeven hebben met de pet rond te gaan. Zoals u zult begrijpen is elke euro welkom , dus mocht ons initiatief  u aanspreken, dan kunt u via de bankrekening van vv Berkum een donatie doen. Het betreffende IBAN nummer is: NL49RABO0377313750. Vermeld u bij uw donatie de naam Floor en het geld komt dan ten goede aan het Nederlagentoernooi – Berkum 9 voor Floor.

Mocht u bedrijfsmatig geïnteresseerd zijn, dan is het mogelijk om een factuur te ontvangen. Vul daarvoor het formulier op de website in en wij zorgen voor de rest.

Het programma van het toernooi ziet er als volgt uit:

15 augustus SVI

18 augustus Nieuwleusen

22 augustus ZAC

25 augustus IJVV

29 augustus vv Havelte

1 september SDC Putten

Als u vragen, opmerkingen of ideeën hebt, dan horen wij het graag.