Floor is helaas overleden

Vanochtend hebben wij ons lieve Floremeisje moeten laten gaan. Intens verdrietig, maar zo dankbaar voor wie ze was en alles wat ze ons gegeven heeft, laten we haar in liefde los... schrijft Ingrid van Til Akster woensdag 10 augustus op haar facebook.

Nadat begin juni duidelijk werd dat alle hoop voor Floor vervlogen was, restte er voor de familie nog slechts weken om mooie herinneringen te maken. Een uitkomst waar niemand op dat moment rekening mee had gehouden. Floor heeft zó gestreden om de neuroblastoom te overwinnen, dit had ze niet verdiend. 

Sinds die tijd heeft de familie nog een aantal mooie herinneringen mogen maken. Zo werd er een mooie gipsafdruk gemaakt van alle handen van het gezin, mocht Floor een week verblijven in Villa Pardoes en daar genieten van de Efteling en is uiteindelijk nog één grote wens in vervulling gegaan. 

 

Toen ze nog jonger was wilde ze zó graag trouwen met haar oudste broer Jasper. En dat hebben ze geregeld! Een mooie roze trouwjurk voor Floor. Prachtige boeketten voor de bruid en de bruidsmeisjes en een mooie corsage voor de bruidegom. Een schitterende bruidstaart en een opa die de trouwceremonie leidde.

 

 

Floor wordt dinsdag 16 augustus begraven. In Zalencentrum De Aker Fontanusplein 2 Putten zal een herdenkingsbijeenkomst worden gehouden waarna Floor in besloten kring begraven zal worden op de begraafplaats Schootmanshof. Verzocht wordt om een roze bloem voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap mee te nemen en indien mogelijk roze kleding te dragen. Verder geen bloemen i.p.h.v. wordt een donatie aan de stichting Kanjerketting op prijs gesteld

 Vanaf 12.45 uur is iedereen die het gezin een warm hart toedraagt van harte welkom. Om 13.30 uur zal de herdenkingsbijeenkomst aanvangen.

 

Ingrid en Jeroen van Til

Rimpelerweg 25

3882NK Putten