Het slotakkoord van een mooi toernooi

Berkum 9 voor Floor – Winnaar bekend en verloting

Na 630 minuten voetbal,  24 doelpunten voor en 25 doelpunten tegen, 7 weggegeven wedstrijdballen, 240 flesjes Sisi en een historische wedstrijd in het stadion, is de winnaar van het Nederlagentoernooi bekend!

ZAC 4 heeft op de sportvrienden op valreep de grootste nederlaag toegebracht. In een mooie wedstrijd werd het 3-1. Doordat het verschil in doelsaldo doorslaggevend is, hebben zij IJVV naar de tweede plek verwezen. Zij wonnen immers met één doelpunt verschil met 5-4.

De organisatie is erg content met het verloop van het toernooi en alle positieve reacties die het via social media, mede Berkummers en sponsoren heeft ontvangen. En ook de medewerking vanuit het bestuur is het vermelden waard! En gesproken over de sponsoren, geweldig hoe wij via hen de opbrengst wekelijks hebben zien groeien, maar ook alle particuliere donaties zorgen voor een mooie opbrengst!

Het slotakkoord van het toernooi staat gepland voor zaterdag 19 september. Na de wedstrijd van Berkum 1 zullen wij de cheque uitreiken aan Floor for Life en aansluitend een wedstrijd spelen tegen een door Henk van Steeg samengesteld team van (ex-prof) voetballers. Op dit moment hebben een aantal mooie namen al aangegeven om aanwezig te zijn bij deze wedstrijd, waarmee wij het toernooi definitief afsluiten. Deze spelers zijn, uiteraard naast Henk van Steeg, Jurian Meijntjes, Arne Slot, Marco Roelofsen en Ignacio Tuhuteru . Deze lijst wordt zeker nog aangevuld met een aantal mooie namen, dus dit is een wedstrijd die u zeker niet mag missen.

Rondom de wedstrijd van Berkum 1 en DTS Ede zullen de sportvrienden alle door sponsoren ontvangen goederen inzetten in de verloting.  De lijst met prijzen is al lang en er zit hier en daar nog wel wat in de spreekwoordelijke pijplijn. De prijzen die wij al kunnen vermelden zijn:

- Fiets via Hageman Tweewielers

- Verblijf Sardinië via Fróhlich Reizen

- Waardebon voor een paar schoenen twv €340 door Steunenberg Schoenen

- 3 boodschappenpakketten van Jumbo Supermarkt De Dobbe

- Waardebon voor een knipbeurt aangeboden door Uniek de Hoofdzaak

- 1 boodschappenmand van Coop Van Brummen

- Waardebon te besteden bij Slagerij Mekers

- Zaklamp en Dopsleutelset beschikbaar gesteld door Bus Handelsmij

- Woonartikelen beschikbaar gesteld door Montel

- 2 waardebonnen voor een knipbeurt bij Cindy’s Hairflash

- 14 ballen beschikbaar gesteld door Telstar Megastores

- 2 sporttassen beschikbaar gesteld door Telstar Megastores

- Fles wijn beschikbaar gesteld door Slijterij Stroomberg

- Waardebonnen voor bloemen beschikbaar gesteld door Bloemengalerie ’t Kerkbrugje

Wij hopen deze dag nog een laatste eindsprint in te zetten, zodat we de opbrengst op deze laatste dag naar een mooie, historische opbrengst kunnen  tillen.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 19 september!

De organisatie Nederlagentoernooi  Berkum 9 voor Floor.