Weer 1000 Euro voor Floor

Dinsdagavond (25 augustus jl.) stond de wedstrijd Berkum 9 tegen IJVV uit het Nederlagentoernooi Berkum9forFloor op het programma.

Het was alweer de 4e wedstrijd in korte tijd. Je vraagt je af waar de spelers de conditie en mentale instelling vandaan halen om dit vol te houden. Ze zullen wel eten van de koek 'snelle Jelle' en een haptonoom ingehuurd hebben. Nou ja 'inhuren', dat zullen ze wel gratis geregeld hebben. Want Berkum 9 ontpopt zich steeds meer als 'het' crowdfunding' team van de VV Berkum. Cijfertjes verklappen we nog niet, maar het loopt lekker met de actie Berkum9forFloor. 

De wedstrijd mocht fijn gespeeld worden op ons hoofdveld. Het 1e trainde niet, dus kon er 'op nivo' gevoetbald worden. En dat weer onder professionele arbitrale begeleiding van Hans Ester. Hieronder een sfeerimpressie van de desbetreffende wedstrijd. De schrijver van dit artikel heeft de wedstrijd niet bijgewoond en beschikt verder niet over gegevens omtrent het verloop van de wedstrijd. Dan denkt natuurlijk iedereen dat het een wedstrijd was om 'des keizers baard'. Maar dan hebt u het volstrekt mis. Want voorafgaande aan deze wedstrijd kreeg Berkum9forFloor een prachtige cheuque van € 1.000,- aangeboden uit de handen van IJVV bijeengebracht door de stichting De Daltons uit IJsselmuiden (klik hier). En wijs mij een recreatief team aan wat voor het spelen van een wedstrijd € 1.000,- ontvangt!! Alvorens u de foto's gaat bekijken maak ik u nog even attent op de nog steeds lopende veiling. Wat dat betreft verwijs ik u naar de desbetreffende site van Berkum9.