Berkum 9 voor Floor gaat naar het stadion

De organisatie van het nederlagentoernooi Berkum 9 voor Floor, kreeg eind juli te horen dat het team van Z.A.C., dat zich aangemeld had om tegen ons te spelen op 22 augustus ,

zich helaas moest terugtrekken. Doordat zij in verband met vakanties niet voldoende mensen op de been konden krijgen, ontstond er een uitdaging voor de organisatie. 

Via social media werd gelijk een bericht de wereld ingestuurd dat door velen opgepikt is. Ook het bestuur van Z.A.C.  kreeg dit bericht onder ogen en heeft contact met de organisatie opgenomen om te kijken wat zij alsnog konden betekenen. Door hun proactieve inzet gaat Berkum 9 toch tegen een team van Z.A.C. spelen en wel het 4e elftal. Door bekerverplichtingen op de zaterdagen, heeft de organisatie deze wedstrijd vastgesteld op donderdag 3 september.

Via dezelfde social media  kreeg de organisatie tevens een vraag van de BC van PEC Zwolle. Na diverse contacten kan de organisatie nu melden dat Berkum 9 op 22 augustus een wedstrijd zal spelen tegen de BC PEC Zwolle. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het IJsseldelta stadion en de aanvang zal zijn om 17.30 uur. Deze wedstrijd is vrij toegankelijk voor belangstellenden. Wel zal er op de tribune de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te doen voor het goede doel waar Berkum 9 voor speelt, Stichting Floor for Life.

De organisatie wil zowel het bestuur van Z.A.C., als de BC van PEC Zwolle bedanken voor de proactieve houding en het oplossen van de ontstane situatie.